ОСТАННІ НОВИНИ

Львівських підприємців кличуть у Краків презентувати свій бізнес

|

Львівських підприємців запрошують проводити свої заходи у польському місті-побратимі Кракові. Для цього у місті функціонують сучасні конгрес-центри ICE Kraków та ЕХРО Kraków. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Business woman making a presentation at the office

Уже багато років Краків є одним із найважливіших центрів ділового туризму в Польщі. Позиція Кракова обумовлена зокрема функціонуванням об’єктів, які відповідають світовим стандартам. Саме тому ряд міжнародних заходів, організованих у Кракові, поступово збільшується.

Конгрес-центр ICE Kraków є сучасним об’єктом світового класу, який відповідає вимогам міжнародних конгресних організацій та найвищим стандартам акустики та механіки шоу-заходів. Об’єкт спроектований таким чином, що в ньому можна проводити всі види конгресів, конференцій, концертів, театральних вистав, виставок та інші престижні культурні та соціальні події (детальна інформація на сайті: http://www.icekrakow.com/information/about-ice).

Міжнародний конгрес-центр ЕХРО Kraków є найбільшим на півдні Польщі об’єктом призначеним для організації ярмарок, корпоративних заходів, конгресів та інших подій. Власником і оператором ЕХРО Kraków є компанія «Targi w Krakowie» («Ярмарки у Кракові»), яка присутня на ринку майже двадцять років і на сьогодні є польським лідером у галузі організації ярмарок і конгресів. Календар різноманітних заходів, організованих компанією «Targi w Krakowie», є на сайті: http://event.targi.krakow.pl/pl/strona-glowna/targi.html

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *