ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'янам просто неба покажуть ключі природи у малюнках

|

У галереї просто неба «Щось цікаве» (площа Ринок,13, дворик) 2 квітня о 17.00 відбудеться відкриття персональної виставки Катерини Котлярової «Ключі природи: птахи і квіти». Про це Львівському порталу повідомили організатори.

ad073dee-8845-49b5-bec9-59b3640ebfd1

У експозиції представлено понад 20 графічних аркушів, виконаних у техніці ліногравюри. Основною темою представлених композицій є зображення птахів і квітів, як екзотичних, диких, так і «домашніх».

2e540db3-d1e8-4435-a573-20978f894d62

Художниця зазначає: «Квіти і птахи – два яскравих символи мудрості Природи. Квіти, не зважаючи на свою розкіш, не кінцева мета існування рослин, а лише частинка шляху до наступного життя. Птахи ж зіштовхуються із труднощами, проте вміють злетіти… І одні, й інші налічують тисячі видів, живуть у кожній частині світу, прилаштовуючись до середовища існування. І просто «гріх» ними не любуватися».

3ab7afaf-a893-4afc-9ecf-87953b3a5cfc

Мабуть саме це жадання життя спонукає Катерину Котлярову знову і знову – у  пружних лініях та ритмі тональних площин – відтворювати красу оточуючої природи, її споконвічний колообіг та весняне відродження.

Організатори запрошують усіх бажаючих на огляд експозиції, виставка триватиме до15 квітня.

Довідка

Котлярова Катерина, 26 років. Народилась у місті Вінниця. З дитинства була не байдужа до різноманітних художніх технік, зокрема – ткацтво,графіка,живопис,монотипія,батик. Навчалась на факультеті дизайну інтер’єру і любов до графіки перемогла. На сьогоднішній день художниця відвідує багато майстер-класів і активно розвивається у вибраному напрямку. На виставці представлені роботи у техніках ліногравюри та офорту. Участь у виставках: Персональна виставка “Барви Океану” 2015 рік, Виставка присвячена мексиканському Дню Мертвих, 2015 рік

Фото: організатори

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *