ОСТАННІ НОВИНИ

Як на наймасштабнішій в Україні туристичній виставці презентують Львівщину

|

Цьогоріч на міжнародній виставці UITT «УКРАЇНА – Подорожі та Туризм» туристичні продукти міст та регіонів України представлено на об’єднаному стенді. Туристичні пропозиції Львівщини представляють місто Львів, Яворівський національний природний парк та карпатський готельно-відпочинковий комплекс «Вежа Ведмежа». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

туристична виставка

«Така виставка є майданчиком для обговорення актуальних проблем розвитку туристичного бізнесу: тут є можливість знайти нових партнерів по туризму. Дуже корисними є семінари, конференції та круглі столи в рамках UITT, адже це хороша можливість обмінятись досвідом та перейняти нові закордонні навички розвитку туристичної сфери. Як результат, зможемо залучити нові туристичні потоки як з усієї України, так і з-за кордону», – зазначив начальник управління туризму та курортів облдержадміністрації Роман Теребенець.

Міжнародну туристичну виставку UITT-2016 «Україна – подорожі та туризм» проводять уже вісімнадцятий рік поспіль і вона триватиме з 30 березня до 1 квітня у Міжнародному виставковому центрі.

Цьогоріч учасниками UITT є провідні туристичні компанії з 28 країн, зокрема України, Угорщини, Італії, Бразилії, Туреччини, Албанії, Болгарії, Іспанії, Грузії, Кіпру, Чорногорії, США, Домініканської Республіки, В’єтнаму, Єгипту, Мальти, Португалії, Словаччини, Таїланду, Тунісу, Республіки Молдова, Республіки Білорусь та Індії.

Впродовж трьох днів тут зберуться професіонали туристичного ринку національного та міжнародного рівня, які представлять екстремальний, гірськолижний, дитячий, діловий, медичний, екологічний, оздоровчий туризм, курорти, санаторії, а також авіакомпанії, круїзи, молодіжний відпочинок, навчання та підбір персоналу, паломництво, яхтинг та туризм для людей з обмеженими можливостями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *