ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові визначили переможців з настільного тенісу серед діток з інвалідністю

|

Завершилися обласні відбіркові змагання з настільного тенісу серед дітей з інвалідністю за програмою Спартакіади «Повір у себе». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

577c29a1-4712-4ee3-a143-a54d78e4c4fb

Так, цими днями за організаційної підтримки регіонального центру «Інваспорт» у приміщенні львівської ДЮСШ № 1 відбулися відбіркові змагання з настільного тенісу серед дітей з інвалідністю (2001-2005 р.н.) за програмою Спартакіади “Повір у себе”

У змаганнях взяли участь 38 юних спортсменів у складі 10 команд, зокрема: Лівчицька спеціальна школа-інтернат, Брюховицька спеціальна школа-інтернат № 104, Лопатинська спеціальна школа-інтернат, Жовківська спеціальна школа-інтернат, Бориславська спеціальна школа-інтернат, спеціальна школа-інтернат “Довіра” (Львів), спеціальна школа-інтернат № 102 (Львів), навчально-реабілітаційний центр “Мрія” (Львів), ЗСШ № 95 (Львів) та ЗСШ № 82 (Львів).

Змагання відбулися у двох вікових групах: молодшій та старшій.

Переможцями та призерами виявилися:

– у молодшій віковій групі: серед дітей з ураженням ОРА: 1 місце – Епштейн Дмитро (Бориславська спеціальна школа-інтернат), 2 місце – Мачевський Максим (ЗСШ № 82, м. Львів); серед дітей з порушеннями слуху: 1 місце  – Кутинський Роман, 2 місце – Цедуляк Нестор, 3 місце – Левицький Віталій (всі вихованці СШ №95 м. Львова).

– у старшій віковій групі: серед дітей з порушенням розумового і фізичного розвитку: 1 місце – Котляренко Микола (Лопатинська спеціальна школа-інтернат), 2 місце – Жукровський Степан (спеціальна школа-інтернат «Довіра», м. Львів), 3 місце – Городілов Степан (Лопатинська спеціальна школа-інтернат).

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *