ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться міжнародний мистецький фестиваль

|

З 2 до 6 травня у Львові буде проходити масштабний проект Міжнародна виставка «Lviv Art Fair». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

фест

«Lviv Art Fair» – це справжнє свято для шанувальників творчості митців різних напрямків та стилістик сучасного мистецтва. Основною метою фестивалю є поєднання у Палаці Мистецтв художників, письменників, кінематографістів, музикантів та шанувальників художньої фотографії.

««Lviv Art Fair» представить демонстрацію авангардного, сучасного, класичного та експериментального мистецтва (живопис, скульптура, кераміка, графіка, фотографія, література і т.д.) учасників з таких країн: Алжир, Голландія, Індія, Італія, Марокко, Нігерія, Німеччина, Об’єднаних Арабських Еміратів (Дубай), Україна, Франція. А також протягом п’яти яскравих днів відвідувачі матимуть унікальну можливість насолоджуватися шедеврами сучасної експериментальної кінематографії, колекціями дизайнерського жіночого одягу, шоколадними скульптурами та концертною програмою за участю українських та зарубіжних гуртів (ексклюзив: виступ артиста з Франції – Lord Wilmore на відкритті виставки)»,- розповіли організатори.

Окрім художньої виставки на ярмарку свою продукцію представлять обласні культурні центри, народні майстри, магазини, сувенірні компанії та творчі майстерні. Відвідувачі зможуть взяти участь у різних майстер-класах від народних майстрів. Також будуть дитячі ігрові та освітні зони.

«На фестивалі відвідувачі матимуть можливість поспілкуватися з гостями фестивалю, які прибудуть з різних країн світу, а також представниками мистецьких спілок та художніх галерей різних країн, які запрошенні на саме відкриття виставки. Також буде створено аукціон з продажу картин, кошти якого буде передано у дитячі будинки», – додали організатори.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *