ОСТАННІ НОВИНИ

У Кернеса – 18, а в Садового – 11

|

За цілковите схвалення діяльності мера Харкова висловилося 18% харківян, тоді як найближих його опонентів, мерів Львова та Тернополя, абсолютно підтримує всього 11% городян. Такі результати другого муніципального опитування соціологічною групою «Рейтинг» від імені Міжнародного республіканського інституту, які є у розпорядженні Львівського порталу.

208

Найвищий рівень несхвалення у мерів Полтави, Сєвєродонецька та Ужгорода.

189

Роботу «підопічних» голови ЛОДА Олега Синютки та голови ЛОР Олександра Ганущина швидше схвалює всього 23% львів’ян.

187

188

Роботу відомства Садового схвалює трохи більше – 42% львів’ян, 39% не схвалюють, ще кожен п’ятий житель Львова не визначився.

190

Діяльністю президента у Луцьку задоволені – 35% людей, проте невдоволених 61%. Слідом йдуть Тернопіль та Хмельницький.

184

Найбільші показники невподоби Петра Порошенка у Маріуполі, де його політикою не задоволені 79% жителів. Трішки кращі результати опитувань у жителів Миколаєва та Чернігова.

Масове невдоволення людей і роботою Верховної Ради України. Найбільше симпатиків з числа невдоволених у Дніпропетровську, Луцьку та Полтаві, де заявило про своє схвалення заледве 24, 23 та 22% населення.

185

Ще гірші справи в уряду Арсенія Яценюка. Дії Кабміну не схвалюють 93% маріупольців, 91% ужгородців та 89% миколаївців. Найкращі справи у Кабміну на Дніпропетровщині де рівень несхвалення сягнув 72% населення.

186

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *