ОСТАННІ НОВИНИ

На вулицях Львова з’являться нові сирени

|

У Львові з’являться нові  гучномовці та вдосконалиться система цивільного захисту. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

сирена

Сесія Львівської міської ради затвердила Програму фінансування удосконалення і розвитку складових елементів територіальної (місцевої) системи централізованого оповіщення цивільного захисту у м. Львові на 2016-2017 роки.

«Програма розроблена управлінням з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР на підставі чинного законодавства», – додав начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР Віктор Іваніцький.

Програма передбачає створення передумови для удосконалення і подальшого розвитку складових елементів територіальної (місцевої) системи централізованого оповіщення цивільного захисту у місті Львові шляхом фінансування заходів, спрямованих на поетапне придбання та встановлення у місті Львові обладнання гучномовного зв’язку (вуличних гучномовців), електричних сирен і робіт з перенесення електричних сирен на інші будівлі суб’єктів господарювання та мобільного обладнання гучномовного зв’язку.

Орієнтовний обсяг фінансування, необхідного для реалізації Програми – 678 955 грн., у тому числі коштів міського бюджету 489 890 грн. і коштів суб’єктів господарювання 189 065 грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *