ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські депутати вимагають заборонити у місті концерти Лорак і Ко

|

Львівські депутати закликають міську владу заборонити у Львові концерти виконавців, які гастролюють Росією. Відповідну заяву сьогодні, 31 березня, під час засідання Львівської міськради, виголосив депутат Іван Гринда, передає кореспондент Львівського порталу.

"You know that horrible feeling when you've just made a new friend in your 40's? And you're like - ugggghhh!! One more person to feel bad about not seeing."-- Sarah Vowell

Так, депутати вирішили підтримати Луцьку міську раду та львівську ГО «Економічний бойкот ний рух» щодо заборони концертів та інших розважальних заходів на території Росії.

«В умовах російсько-українськомї війни частина українського шоу-бізнесу зайняла проросійську позицію і продовжує робити спільний бізнес з країною-окупантом. Вони беруть активну участь у відзначені російських імперських дт, пропагують російський імперський світогляд тощо. Заробляти гроші у країні, яка веде війну проти українського народу, розважати громадян та військових держави. Яка окупувала частину українських територій, котрі вбивають українців, є неприпустимо», -йдеться у повідомленні.

Таким чином депутати вимагають від міського голови Андрія Садового заборонити проведення концертів таких виконавців у Львові.

«Вважаємо, що сьогодні, як і два роки тому,боротьба за Україну триває не лише на передовій, але й у щоденних справах кожного українця!, – наголошує депутат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *