ОСТАННІ НОВИНИ

Представників громад навчать як залучати міжнародні кошти та управляти проектами

|

Упродовж квітня – травня у Львівській облдержадміністрації відбудеться серія навчальних семінарів з основ міжнародної технічної допомоги та проектного менеджменту. До участі запрошують представників райдержадміністрації та об’єднаних територіальних громад. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

семінар

«Навчання допоможуть представникам місцевої влади зрозуміти можливості, які надає міжнародна технічна допомога, навчитися розробляти та управляти проектами. Перший вступний семінар для голів райдержадміністрацій та об’єднаних територіальних громад стартує вже наступного тижня», – розповіла директор департаменту  міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва ЛОДА Тетяна Шепіленко.

Серед організаторів навчань – департамент міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва ЛОДА, Громадська організація «Європейський діалог» та Агенція регіонального розвитку та євроінтеграції.

Зокрема, у квітні – травні цього року експерти «Європейського діалогу» Олександр Софій та Любов Мочарська проведуть аж 7 семінарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *