ОСТАННІ НОВИНИ

Патрульні затримали водія «під наркотиками» на краденому авто

|

На Львівщині поліцейські викрили водія, який керував викраденим авто у стані наркотичного сп’яніння. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

918021042 (1)

Так, сьогодні  вночі працівники групи реагування патрульної поліції Стрийського відділу поліції помітили автомобіль, водій якого, рухаючись містом, порушив Правила дорожнього руху. На вимогу працівників поліції він зупинився та пред’явив документи.

Під час спілкування поліцейські запідозрили, що водій,  28-річний киянин, може перебувати у стані сп’яніння. Чоловіку запропонували пройти обстеження у місцевій поліклініці. Медики підтвердили, що він перебував у стані наркотичного сп’яніння.

«Номер кузова автомобіля не співпадав із записом у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу, а у салоні авто поліцейські виявили пару  номерних знаків, які перебувають у розшуку та набір відмичок. Встановлено, що автомобіль був викрадений у Києві.  Про цей факт вже повідомлено київських колег, які  проводять  розслідування за  фактом  незаконного заволодіння цим транспортним  засобом», – розповів начальник Стрийськоговідділу поліції підполковник поліції Іван Малиш.

Щодо 28-річного киянина складено  протокол  про адміністративне правопорушення, передбачене ч.1 ст.130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого  сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також спільно зі столичними колегами правоохоронці встановлюють, яким чином чоловік опинився за кермом викраденого автомобіля з невідповідними документами.

Фото: ria.ru

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *