ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'янам обіцяють відновити опалювальний сезон, якщо буде похолодання

|

У випадку похолодання, опалювальний сезон у Львові відновлять. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

опалення

«Зараз цілодобово температура є вищою, ніж 8 градусів. Тільки з п’ятниці на суботу, здається, має бути похолодання, тому ми фактично завтра фіналізуємо рішення: якщо треба буде, то ми, можливо, ще ненадовго включимо опалення. А далі за прогнозами вже 15-17 градусів, то я думаю, що немає сенсу вмикати. Треба економити», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, з 29 березня у Львові призупинено опалювальний сезон. Натомість бюджетні установи можуть отримувати теплоносій на основі листів-звернень.

Так, на основі листів-звернень опалення подається до 6 бюджетних установ: Обласна клінічна лікарня, Чернігівська, 7, Львівський державний регіональний лікувально-діагностичний центр, Гашека, 2а, Теплично-оранжерейний комплекс ботанічного саду, Черемшини, 44, ЗОШ №24, Кониського, 4, Міський комунальний клінічний пологовий будинок, Мечнікова, 8, 3-тя міська клінічна лікарня, Рапопорта, 8.

«Ми проводимо щоденний моніторинг температури зовнішнього повітря, щоб, в разі пониження температури, відновити подачу тепла в помешкання львів’ян», – розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *