ОСТАННІ НОВИНИ

«Золоті» трамваї: У Львові взяли під варту ще одного поплічника Федоренка

|

У Львові взято під варту ще одного підозрюваного у заволодінні бюджетними коштами при закупівлі трамваїв. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури області.

трамвай

Так , прокурори  Львівської області повідомили про підозру громадянину Б. – приватному підприємцю в пособництві у заволодінні чужим майном в особливо великих розмірах, вчинене за попередньою змовою групою осіб, за ч. 5 ст. 27 ( Пособником є особа, яка порадами, вказівками, наданням засобів чи знарядь або усуненням перешкод сприяла вчиненню злочину іншими співучасниками, а також особа, яка заздалегідь обіцяла переховати злочинця, знаряддя чи засоби вчинення злочину, сліди злочину чи предмети, здобуті злочинним шляхом, придбати чи збути такі предмети, або іншим чином сприяти приховуванню злочину.), ч.5 ст.191 КК України (карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.).

Учора, 28 березня, йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та визначено заставу в розмірі 413 тис грн.

Нагадаємо, що в межах розслідування кримінального провадження за фактом заволодіння бюджетними коштами при закупівлі у 2007- 2008 роках трамваїв для Львова взято під варту ще двох осіб, а саме екс – керівника ЛКП “Львівелектротранс” громадянина Андрія Федоренка та його спільника громадянина Л.

Останнім загрожує покарання від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *