ОСТАННІ НОВИНИ

Затримали молодого нападника, який загубив автомат

|

У Стрию працівники поліції затримали зловмисника, котрого підозрюють у вчиненні тяжких злочинів під дулом автомата. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Національної поліції Львівщини.

Грати 2

Вчора, 28 березня, працівники Стрийського відділу поліції затримали 25-річного місцевого мешканця, котрий причетний до кримінальних правопорушень у Стрию та Дрогобичі.

За даними відомства до Стрийського відділу поліції, 21 лютого, близько четвертої години ранку, надійшло анонімне повідомлення про те, що на одній з вулиць міста між двома чоловіками виник конфлікт, під час якого один з них викинув предмет схожий на автомат.

Працівники поліції, котрі виїхали на місце події виявили та вилучили предмет схожий на автомат «АКС-74». Крім того було знайдено чорну балонову куртку, в кишені якої знаходились набої до зброї. Вилучені предмети правоохоронці скерували на експертизу. Також було встановлено особу одного з учасників конфлікту.

«47-річний місцевий мешканець, пояснив, що коли він проводжав свою 67-річну матір додому, незнайомець, який рухався їм назустріч, безпричинно спровокував конфлікт. При цьому молодик погрожував предметом схожим на автомат. Після того як чоловік вибив з рук зловмисника зброю той втік з місця події», – йдеться у повідомленні правоохоронців.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

У ході розслідування правоохоронці встановили, де переховувався 25-річний стриянин та затримали його неподалік вокзалу у Стрию.

Наразі перевіряється причетність зловмисника до інших подібних злочинів.

Досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *