ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині шукають контрактників: найменша активність у Львові та трьох районах

|

У Львівській області триває набір добровольців на військову службу за контрактом до лав Збройних сил України. Найбільше контрактників записуються у Самбірському, Сколівському та Стрийському районах. Натомість найменшу активність громадяни виявляють у місті Львів, на Мостищині, Перемишлянщині та Городоччині. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

контрактна служба

Зазначимо, що контрактники отримають покращені умови служби. Зокрема, передбачено хороше грошове забезпечення – від 7 тисяч гривень, соціальні гарантії та можливість отримати житло. Держава обіцяє одноразову матеріальну допомогу, оздоровчі кошти, відпустку та професійне зростання.

Усі зацікавлені можуть звертатись у районні військові комісаріати або обласний військовий комісаріат – тел: (032) 260-26-44. Вимоги для кандидатів: вік – від 18 до 40 років, задовільний стан здоров’я, придатність за професійно-психологічними та медичними показниками, відсутність судимостей, психіатричного та наркологічного обліку.

Нагадаємо також, що минулоріч Львівська область була серед лідерів в Україні за кількістю набраних військовослужбовців на контрактну службу до Збройних сил України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *