ОСТАННІ НОВИНИ

Молоді львів’яни прибрали парк «Високий замок»

|

У рамках кампанії «З нами місто розквітає» активісти та небайдужі львів’яни очистили від сміття парк «Високий замок». Акцію підтримали активні студенти Львівського вищого професійного училища технологій та сервісу та Львівського вищого професійного училища харчових технологій. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

місто розквітає

«До участі у кампанії «З нами місто розквітає» залучаємо активну молодь, студентів, вони мають дбати про чистоту нашого міста. Прибравши парк сьогодні, вони не смітитимуть тут завтра, а це також певний аспект виховання», – ділиться враженнями активіст кампанії Дмитро Савран.

«Вже четвертий рік поспіль ми залучаємо львів’ян до благоустрою міста. Цьогоріч стартовою точкою став знаковий у нашому місті парк «Високий замок». Тут завжди багато відвідувачів, але, на жаль, після зими є багато побутового сміття, листя. За участю двох навчальних закладів ми привели його до ладу», – розповів співкоординатор кампанії Орест Купчак.

Кампанія триватиме протягом місяця. Охочих долучитися до акції запрошують зголошуватись в управління екології та благоустрою чи в управління внутрішньої політики Львівської міської ради, або ж у районні адміністрації міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *