ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян закликають приходити на толоки: куди? коли? як?

|

У Львові 9 квітня відбудеться велика загальноміська толока, яка стане завершальним етапом прибирання міста. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

толока

Прибирання у місті стартувало 28 березня з упорядковування парку «Високий замок». До наведення ладу в парку долучилась молодь Львівського вищого професійного училища технологій та сервісу і Львівського вищого професійного училища харчових технологій.

Так, у рамках першого тижня кампанії планують також прибрати та впорядкувати сквер «На валах», парк імені Івана Франка, Скнилівський парк та Янівський цвинтар.

Як зазначають у міському управління екології, усього впродовж місячника озеленення на території усіх районів міста планують висадити 268 дерев та 10 кущів, з них на території парків – 90 дерев. Серед основних саджанців – липа дрібнолиста, слива Піссарді, граб, горобина, клен, карія, декоративні кущі або хвоя тощо.

Графік прибирань на перший тиждень

Учасники Локація прибир. Дата, час
  • Львівське вище професійне училище торгівлі та сфери послуг
Парк

«На валах»

29 березня

11.00 год.

  • Львівський коледж «Інфокомунікації»

●   Львівський професійний ліцей залізничного транспорту

Парк

імені Івана Франка

 

30 березня

09.00 год.

  • Міжрегіональний центр професійно-технічної освіти художнього моделювання і дизайну
  • Міжрегіональне вище професійне училище автомобільного транспорту та будівництва
  • Львівське вище професійне училище ресторанного сервісу та туризму
Скнилівський парк

 

31 березня

10.00 год.

●   Вище професійне училище №29 Янівське кладовище 1 квітня

11.00 год.

 

Упродовж наступного тижня також планують прибрати ще 2 парки, 1 цвинтар та 1 яр.

Долучитися до акції можна, написавши на електронну скриньку [email protected] або ж зателефонувавши за номером (067) 314-02-98.

Нагадаємо, кампанію «З нами місто розквітає» проводять у Львові вже четвертий рік поспіль. Торік до прибирання долучилося більше тисячі львів’ян, яким вдалося прибрати близько 300 га території, зібрати та вивезти 550 куб. м. побутових відходів і 100 куб. м.  опалого листя, а також висадити близько 170 дерев та кущів і ліквідували 9 несанкціонованих сміттєзвалищ. Основним реманентом та транспортом для вивезення зібраного сміття забезпечили львівські комунальні підприємства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *