Кремлівський інститут піддав «анафемі» провідні ЗМІ світу

|

Російський інститут стратегічних досліджень включив в список найбільш агресивно налаштованих щодо Росії провідні ЗМІ Європи і США. Про це повідомляє кореспондент “Медузи”, який побував на презентації доповіді, пише УП.

Автори доповіді під назвою “Зарубіжні ЗМІ в 2015 році – антиросійський вектор”, розробили “індекс агресивності”, розрахований шляхом поділу кількості негативних публікацій про Росію на кількість нейтральних матеріалів.

Серед ЗМІ з найбільш високим “індексом агресивності” виявилися німецька Frankfurter Allgemeine Zeitung, американські The New York Times та The Wall Street Journal, британські The Guardian, The Financial Times та “Бі-бі-сі”, французькі Le Monde і Le Figaro.

У доповіді говориться, що найбільш антиросійськими є засоби масової інформації Чехії. Далі йдуть Польща, Німеччина, Україна і США.

Російський інститут стратегічеcкіх досліджень був заснований президентом РФ.

Як йдеться на сайті інституту, його головне завдання – інформаційне забезпечення адміністрації президента Росії, апарату уряду, Держдуми, Ради Федерації, Ради безпеки, міністерств і відомств.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *