ОСТАННІ НОВИНИ

Батьківщина заявила про фальсифікації на виборах до об’єднаної Ходорівскої громади

|

Депутати Батьківщини намагалися заблокувати трибуну облради через можливі фальсифікації під час виборів до міської ради об’єднаної Ходорівскої громади, що відбулися 27 березня. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу із зали засідання сесії.

вибори

Як повідомили депутати від «Батьківщини», явка виборців становила 54%. Згідно з результатами паралельного підрахунку голосів ВО «Батьківщина» лідирує набравши майже 19% голосів виборців. На другому місці БПП «Солідарність» – 17.7%. Водночас у ЗМІ з’являється інформація з посиланням на офіційні джерела, що першу позицію займає «Солідарність», а другу – «Батьківщина».

«Згідно з інформацією, яка надійшла в ніч на 28 березня, від уповноваженої особи Жидачівської районної організації ВО «Батьківщина» у ТВК, – при встановленні результатів виборів можливі фальсифікації. Викликає сумніви і графік роботи ТВК, а саме – 28 березня комісія оголосила перерву в роботі з 06.00 до 16.00, водночас, у ЗМІ з’являються повідомлення про попередні результати виборів станом на 11.00. О 16.00 комісія відновлює роботу на дві години і оголосила перерву до сьогодні – 10.00. В обох випадках причиною оголошення перерви стало повернення протоколів на виборчі дільниці для доопрацювання через грамотичні помилки. Усі ці «маневри» можуть слугувати прикриттям для спотворення результатів виборів», – йдеться у заяві фракції батьківщини.

Також голова фракції Юрій Гудима закликав усіх демократичних партій, підтримати позицію та звернення “Батьківщини” у відстоюванні реального результату волевиявлення мешканців Ходорівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *