ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова два юнаки з пістолетом пограбували перехожого

|

Працівники Галицького відділу поліції встановили особи та затримали двох жителів Червонограду, які заволоділи грошима та мобільним телефоном  18-річного мешканця Пустомитівськогорайону. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

грабіж

Як повідомляється, злочин було скоєно 17 березня близько першої години ночі на вулиці Листопадового Чину. До потерпілого підійшли двоє незнайомих чоловіків. Один із них мав при собі предмет, зовні схожий на пістолет. Вдаривши юнака по голові, зловмисники заволоділи його грошовими коштами та мобільним телефоном «Самсунг». Загальна сума заподіяних збитків склала понад 1500 гривень.

Працівники поліції з’ясували, що до вчинення  правопорушення причетні двоє непрацюючих жителів Червонограду, одному з яких 20 років, а іншому – 19. Причому останній із них нещодавно звільнився з місця позбавлення волі, де відбував покарання за розбій.

Обох зловмисників було затримано. Суд обрав для них запобіжні заходи: домашній арешт та тримання під вартою.

За фактом  розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.187 (розбій) та за ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання передбачає позбавлення волі на строк до десяти років із конфіскацією майна.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *