ОСТАННІ НОВИНИ

Шахрайки «розвели» жінку на коштовності за «зняття порчі»

|

Працівники Червоноградського відділу поліції встановлюють  особи зловмисниць, котрі у шахрайський спосіб заволоділи ювелірними виробами 28-річної місцевої мешканки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

шахрай

Постраждала повідомила, що до неї на вулиці підійшли дві незнайомі жінки віком близько 40 років. Вони почали запевняти, що на її родину накладене прокляття, для зняття якого необхідно «очистити» золоті речі, що є в помешканні. Шахрайки настільки задурили голову своїй жертві,що вона винесла з квартири коштовності і передала їм.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.190 ККУ. Зловмисницям загрожує до трьох років обмеження волі.. Наразі правоохоронці встановлюють обставини події та особи зловмисниць.

Як наголошують у поліції, такі випадки не поодинокі, тому правоохоронці застерігають громадян та просять дослухатися до порад, що допоможуть уникнути неприємностей.  Не контактуйте з незнайомцями, які намагаються у будь-який спосіб привернутивашу увагу чи зупинити вас. Не бійтеся видатись неввічливими. Побачивши групу жінок, які чіпляються до перехожих з пропозиціями поворожити чи зняти наврочення, краще перейдіть на інший бік вулиці.

У жодному разі не впускайте таких людей до свого помешкання.  Не відповідайте на їх запитання, не дозволяйте скорочувати між вами дистанціючи торкатись вас. Не дивіться їм в очі, оскільки багато хто із «ворожок» має гіпнотичні здібності. Якщо ви стали жертвою шахраїв, одразу ж звертайтесь до найближчого поліцейського підрозділу або телефонуйте на «102».

Фото: ye.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *