ОСТАННІ НОВИНИ

Серійного злодія зі Стрия можуть засудити на п’ять років

|

Працівники Стрийського відділу поліції викрили зловмисника, котрий викрадав номерні знаки з автомобілів. Також його підозрюють у вчиненні злочину, передбаченого статтею 395 (Порушення правил адміністративного нагляду) Кримінального кодексу України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Стрийського відділу поліції.

номера

До відділу поліції, 23 березня, звернулася 29-річна місцева мешканка із заявою про те, що вночі з її автомобіля, який знаходився на вулиці біля будинку в одному з приміських сіл району, був викрадений номерний знак.

Працівники кримінальної поліції Стрийського відділу поліції викрили зловмисника. Ним виявився 38-річний раніше судимий місцевий мешканець, котрий  нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вчинення корисливих злочинів.

За рішенням суду чоловік перебував під адміністративним наглядом. Тож, відповідно до закону, після звільнення він зобов’язаний був прибути до місця проживання та стати на профілактичний  облік у відділі поліції. Ці правила він порушив.

«Наразі нам відомо про вчинення зловмисником чотирьох крадіжок номерних знаків. Оперативники затримали його під час спроби отримати від одного з потерпілих гроші за повернення викраденого номерного знаку. Зловмисник розповів поліцейським де він сховав викрадене – речові докази вилучено. Щодо нього застосовано запобіжний  захід у вигляді тримання під вартою», – розповів начальник Стрийського відділу поліції підполковник поліції Іван Малиш.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених  ст.ст. 395 (порушення правил адміністративного нагляду), ч.2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі на строк до п’яти років.

Досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *