ОСТАННІ НОВИНИ

На виборах у Ходорові перемогла «Батьківщина»

|

За попереднім  паралельним підрахунком голосів, на основі протоколів голосів з мокрими печатками на виборах в об’єднану територіальну громаду Ходорівщини з результатом майже 19% лідирує ВО «Батьківщина». Про це сьогодні, 28 березня, на прес-конференції заявив керівник Львівської обласної організації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, передає кореспондент Львівського порталу.

403b3c99-983a-4595-a5b9-b2e299e9f015

«За «Батьківщину» проголосувало 2 тисячі 183 виборців міста Ходорів та майже п’ятдесяти населених пунктів. Всі протоколи голосів із мокрими печатками, які засвідчують ці результати, є на руках», – зазначив Михайло Цимбалюк.

Водночас керівник Львівської обласної організації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк  не відкидає можливості фальсифікацій. Він звернувся до голови Львівської ОДА Олега Синютки із проханням не допустити фальсифікації та взяти на контроль законність прийняття остаточного рішення територіальною виборчою комісією.

Також Михайло Цимбалюк додав, що у деяких ЗМІ шириться неправдива інформація про те, що на виборах  в об’єднану територіальну громаду Ходорівщини лідирує інша партія: «У одному шанованому виданні пишуть, що голова відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської ОДА Федір Алєйніков повідомив, мовляв, станом на 11 годину 28 березня результати наступні: «Блок Петра Порошенка «Солідарність» отримав 18,1% голосів, а  «Батьківщина» – 17,9%. За нашою ж інформацією, о 6 годині територіальна виборча комісія закрилася і здала всі проколи під охорону, продовжить роботу з 16.00. Можливо, пан Алєйніков озвучує те, що хтось намалював раніше?!».

«Декому дуже тяжко змиритися з тим, виборці віддали перевагу тим політичним силам, які мають свою позицію та пропонують конкретні рецепти виходу з політичної та економічної кризи. Саме силою і є ВО «Батьківщина», – зазначив Михайло Цимбалюк.

Відтак керівник Львівської обласної організації ВО «Батьківщина» звернувся до правоохоронних органів із закликом вжити заходів щодо недопущення фальсифікацій, а якщо такі підтвердяться, то реагувати згідно з чинним законодавством.

Фото: ВО «Батьківщина»

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *