ОСТАННІ НОВИНИ

Мене й мою команду нахабно обманули, - Сакварелідзе

|

Заступник Генпрокурора, прокурор Одеської області Давід Сакварелідзе заявив, що роботу відомства фактично паралізовано, а самого Сакварелідзе і його команду з 17 осіб «нахабно і цинічно обманули». Про це Сакварелідзе заявив у відповідь на заяву прокурора ГПУ Владислава Куценка, пише Українська правда.

Сакварелідзе

За його словами, прокурори, які отримали повідомлення про звільнення, «чесно працювали, не побоялися братися за корупціонерів всіх мастей, включаючи близьких до керівництва ГПУ, і в результаті – поплатилися за це, ставши об’єктом помсти Шокіна і його команди».

Сакварелідзе спростував інформацію Куценка про те, що прокурорів з його команди не звільнено.

«Сам же ще раз підтверджує, що усі наші хлопці зараз поза штатом. Людською мовою це означає, що робота фактично паралізована. Кажуть, що хлопцям було запропоновано вакансії. Але нікого не бентежить, що їх рапорти на призначення на ці вакансії були підписані мною майже 2 місяці тому і передані Шокіну, який персонально обіцяв мені, що ніяких проблем з перепризначення не буде. Слово він, на жаль, не дотримав», – зазначив Сакварелідзе.

Він додав, що дізнався про призначення Максима Мельниченка на посаду керівника Генеральної інспекції постфактум, оскільки Шокін поставив його перед фактом, за власним рішенням призначивши Мельниченка, а не провівши відкритий конкурс.

«Щодо мого деструктивної і антипрокурорської політичної поведінки, хочу ще раз повторити: буду захищати правду і всіх, хто повірив в нову прокуратуру, до останньої краплі крові. І в будівлі прокуратури, і на вулиці. Якщо комусь це не подобається – можете мене звільнити», – додав Сакварелідзе.

Фото: ua.korrespondent.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *