ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі поранено трьох українських солдат та медика

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, проте 4 – отримали поранення. Також під Авдіївкою внаслідок ворожого обстрілу поранено медика-волонтера. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прес-центру РНБО.

470

На Луганському напрямку противник порушив режим тиші між Станицею Луганською та Щастям (с. Нижньотепле), відкривши вогонь з правого берега Сіверського Донця.

Донецький напрямок. На лінії фронту Зайцеве – Майорськ противник знову застосував ствольну артилерію (122-мм гаубиці). При цьому було випущено близько 160 снарядів – це рекордна кількість за минулі півроку. Також окупанти активно стріляють з мінометів (Зайцеве, Майорськ, Ленінське, Авдіївка, Опитне). По наших позиціях випущено понад 200 мін обох калібрів. Зазначимо, що найпотужніші обстріли відбулися рано вранці (з 05:00 до 08:00 години).

Найбільш складна ситуація, як і раніше, під Авдіївкою. На цій ділянці фронту обстрілів НЗФ більше, ніж будь-де. Незважаючи на сильний вогневий вплив противника, сили АТО утримують займані позиції та ведуть ефективний вогонь у відповідь.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 43 ворожих обстріли (кожен третій – з важкого озброєння).

На Маріупольському напрямку вчора відбулося 4 ворожих обстріли. Зокрема, у Мар’їнці стріляв ворожий снайпер, а у Широкиному – 82-мм міномет НЗФ. Також ворог порушив режим тиші у Талаківці, де сили АТО одразу ж відкрили вогонь у відповідь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *