ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова демонтували відомий намет для збору допомоги військовим

|

У центрі Львова демонтували відомий намет волонтерів «Варти 1», що встановили для збору коштів і речей для військових у зоні АТО. Про це засвідчує фото львівського журналіста та фотографа Serg Bobra, передає кореспондент Львівського порталу.

460

Відомий львів’янам намет віддадуть військовим. Його прибрали через майбутню реконструкцію площі. Про це в коментарі Захід.нет повідомив координатор «Варта1» Ігор Зінкевич.

«Цю площу збираються реконструювати. Наскільки я розумію, у квітні вже будуть розпочинатися ремонтні роботи. Наразі ми шукаємо склад-офіс, куди можна переселитися, щоб продовжувати діяльність», – розповів він.

Як відомо, зібірний пункт у центрі Львова, навпроти пам’ятника Шевченку працював майже два роки. Його встановили у липні 2014 року. У наметі цілодобово чергували волонтери, які збирали гроші та речі, необхідні для військовослужбовців на сході. За зібрані кошти вони придбали за кордоном та відправили у зону АТО понад 10 автомобілів, а також чимало продуктів харчування, військової форми, взуття, бронежилетів та інших речей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *