ОСТАННІ НОВИНИ

Микола Томенко: «Я не обіцяв виборцям розбудовувати мережу магазинів «Рошен»

|

Український політик та громадський діяч, народний «депутат від БПП» про рішення з’їзду партії БПП «Солідарність» відібрати депутатський мандат у Миколи Томенка та Єгора Фірсова, які вийшли з фракції БПП:

447

«Хочу подякувати керівництву партії та лічно, перепрошую, особисто президенту за актуалізацію теми політичної відповідальності за передвиборчі обіцянки. Нагадаю, що мене як політичного та громадського діяча й позапартійного, Порошенко запросив для участі у президентських та парламентських виборах. Для визначення принципів діяльності ми підписали угоду про співпрацю у розробці української гуманітарної політики. Згодом були передвиборчі програми і обіцянки в контексті боротьби за європейські стандарти життя, український світ, відокремлення бізнесу від політики тощо. Що відбулося після виборів ви знаєте самі…

Отож, популярно кажучи: я точно не обіцяв виборцям розбудовувати мережу фірмових магазинів «Рошен» від Києва до глухих карпатських сіл і водночас закривати школи, лікарні, ПТУ чи дитячо-спортивні заклади. Більше того як відповідальний політик який не пропустив жодного засідання (дивись письмову реєстрацію) не голосував за законопроекти, яких не бачив і не читав, бо так попросив президент. Я виступав проти авантютних і антиукраїнських змін до Конституції, антилюдського бюджету … І ВСІ ЦІ МОЇ ДІЇ ВІДПОВІДАЮТЬ нашим передвиборчим обіцянкам. Тут щоправда є одна делікатна річ – багато нинішніх керманичів партії, особливо, з команди черновецького з виборцями не зустрічалися, вони округами і місцями в списку торгували!

Отож, рішення з’Їзду важливе з погляду на питання відповідальності. Я готовий до спеціальної доповіді на засіданні парламенту щодо цього питання і чекаю на ухвалення закону про імперативний мандат про який говорить стаття 81 Конституції».

Детальніше читайте у Фесбуці Миколи Томенка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *