ОСТАННІ НОВИНИ

За добу позиції сил АТО обстрілювали 52 рази

|

Терористичні угруповання продовжують обстрілювати українські позиції. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає кореспондент Львівського порталу.

ATO

«Проросійські найманці продовжують нехтувати Мінськими угодами та вести вогонь по позиціях Збройних Сил України із зброї великого калібру.

За минулу добу ворог здійснив 52 обстріли позицій Збройних Сил України. Найбільше із них на Донецькому напрямку, а саме 38.

Найчастіше ворог обстрілював Авдіївку, Марїнку, Майорськ, Зайцеве, Луганське, при цьому бойовики використовували міномети 120 та 82 калібру, гранатомети різних систем, стрілецьку зброю.

Порівняно з минулою добою збільшилась кількість обстрілів на Маріупольському напрямку. Якщо на передодні їх було 4, то за минулу добу вже 14. У цій зоні відповідальності противник вів обстріл по Старомихайлівці, Трудівському, Капланах. Слід зауважити, що тут, здебільшого, він використовував бойові машини піхоти, автоматичні гранатомети, а також працювали снайпери.

На одному з напрямків, під час вогневої відповіді наших військ на обстріл бойовиків було знищено 1 одиницю ворожої техніки, а саме Камаз.

Слід зазначити, що фактично кількість ворожих обстрілів не зменшується, а сили АТО продовжують надійно утримувати займані позиції»,- йдеться в повідомленні.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *