ОСТАННІ НОВИНИ

В неділю у Львові покажуть виставу про дух театра Лесі Українки

|

У неділю, 27 березня, о 17:00 год. у Львівському драматичному театрі імені Лесі Українки (вул. Городоцька, 36) відбудеться прем`єра документальної вистави «Дух театру: операція Екзорцизм», яка є частиною проекту  «Актори. Перформативність. Дослідження» і реалізується в рамках 3-ї EEPAP Residency / Internship Program 2015 з нагоди Міжнародного Дня театру. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

afisha_dukh_theatre-2-web

«Вистава «Дух театру: операція «Екзорцизм» – це історії, котрі вперше прозвучать зі сцени від людей, що  їх пережили, які віддали велику частину свого життя театру Лесі Українки, котрі чесно робили свою роботу, незважаючи на те, яку назву мав театр, і яка символіка була на його логотипі. Ці свідки театру найкраще відчувають його genius loci – дух місця.

Користуючись методами експериментального напрямку – театру свідка, ми спробуємо бути гранично чесними із собою, між собою та глядачем; поєднати досвіди людей, котрі провели все своє життя на цій сцені і людей, котрі лиш недавно ступили на неї і разом працювати для того, аби подолати стереотипи, позбавитись упереджень та зрозуміти, який він – genius loci театру Лесі Українки», – розповідає режисер.

Довідка

Режисер: Павло Ар’є

Художник: Володимир Стецькович

Музичне оформлення: Остап Шупер

Беруть участь:

Жанна Тугай, народна артистка України

Христина Ланська, артистка ЛДТ імені Лесі Українки до 1997 року

Тетяна Фролова, артистка ЛДТ імені Лесі Українки

Наталія Зайцева, костюмерка ЛДТ імені Лесі Українки

Іван Довгалюк, артист ЛДТ імені Лесі Українки

Анна Єпатко, артистка ЛДТ імені Лесі Українки

Інна Лиховид, артистка ЛДТ імені Лесі Українки

Юрій Сулик, студент IV акторського курсу факультету культури і мистецтв ЛНУ імені Івана Франка, артист ЛДТ імені Лесі Українки

Дмитро Наумець, студент IV акторського курсу факультету культури і мистецтв ЛНУ імені Івана Франка, артист ЛДТ імені Лесі Українки

Продукція вистави: Оксана Данчук

Кураторка проекту: Оксана Дудко

Координаторка резиденції: Йоанна Віховська

Вхід за реєстрацією. Реєстрація за номером – 063-198-68-64.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *