ОСТАННІ НОВИНИ

Ремонтники «забули» виконати роботи на мільйон гривень

|

Підрядник, який мав відремонтувати поштові відділення на Львівщині, не виконав робіт на мільйон гривень. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікацій ГУН п у Львівській області.

remont

Як з’ясували правоохоронці, з бюджету були виділені кошти для проведення  капітального ремонту двох районних відділів поштового зв’язку Львівщини. Договірна ціна виконання робіт становила один мільйон сімсот тисяч гривень. Цю суму замовник та підрядники освоїли, про що свідчать укладені договори про проведення капітального ремонту та акти приймання виконаних робіт.

Разом з тим встановлено, що службові особи місцевої дирекції підприємства поштового зв’язку, разом із представниками підрядника та субпідрядника, затвердили акти із неправдивими даними щодо фактичних об’ємів виконаних робіт. Зокрема це стосується влаштування покрівлі, встановлення вікон, влаштування гідроізоляції, електропроводки та здійснення різного роду внутрішньо-оздоблювальних робіт. Загальна сума невиконаних робіт склала більше одного мільйона гривень.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Проводиться досудове розслідування, призначено ряд експертиз. Винному загрожує позбавлення волі на строк до п’яти років.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *