ОСТАННІ НОВИНИ

Перелік організацій, що надають гранти на екопроекти

|

Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації підготував перелік Міжнародних донорських організацій з пріоритетним напрямком «Охорона довкілля» для органів виконавчої влади і місцевого самоврядування та державних і комунальних установ. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

гранти

За словами в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації Руслана Гречаника, цей перелік включає інформацію про грантодавців, пріоритетні напрямки фінансування, контактні дані, а також хто може бути подавачем проектних пропозицій та стислий опис процесу аплікування. У розробці перебуває аналогічний перелік Міжнародних грантових програм для неурядових громадських організацій та суб’єктів підприємницької діяльності.

«Ми звертаємося до екологічно свідомих громадян,  а також організацій  з пропозицією співпраці для реалізації спільних екологічних ідей та проектів. Переконаний, що спільними зусиллями ми зробимо багато добрих справ для екології області», – зазначив Руслан Гречаник.

Активісти можуть зголоситися до департаменту екології та надіслати свої пропозиції на поштову скриньку [email protected]a з позначкою «Екологічна ініціатива».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *