ОСТАННІ НОВИНИ

Патріотичний флешмоб «Моя мова – моя гордість»

|

З нагоди Дня рідної мови, який відзначали 21 лютого, радіо «FM Галичина» запустила патріотичний флешмоб «Моя мова – моя гордість». Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

28

Цією акцією радійники хотіли привернути увагу до важливості збереження та розвитку рідної мови.

Протягом місяця умови акції виконало понад півсотні учасників, які записали на відео вірші про українську мову. Ми ж оприлюднюємо кращі з них за версією Львівського порталу.

Зауважмо, що свої відеороботи слухачі записували на тлі історичних пам’яток не лише України, а й Польщі, Чехії, Сполучених Штатів Америки.

До флешмобу доєдналися зірки українського шоу-бізнесу, зокрема Назар Савко, Ірина Доля, Брія Блессінг,  Ліля Ваврін, студія «МАГАРИЧ», Віктор Винник лідер гурту «Мері» та ін. Також вірші читали військові повітряного командування «Захід».

Найстарша учасниця флешмобу – пані Єва, якій 92 роки і нині вона проживає у Флориді (США). Наймолодшому учаснику акції – 5 років.

19 березня почесне журі визначило переможців патріотичної акції «Моя мова – моя гордість». Вірш Кухлик Павла Глазового, який записали львів’янка Людмила Мандзяк з донькою Ерікою на тлі церкви Матері Божої Неустанної помочі, що у Львові – найбільше сподобалося журі, а від так переможці отримали путівку на двох до Кам’янця-Подільського від однієї з мереж агенцій гарячих путівок. Ще п’ять найкреативніших авторів відео отримали від генерального партнера акції подарункові сертифікати на покупки.  20 учасників флешмобу, серед яких і діти і дорослі отримали – патріотичні футболки.

А всі діти, які взяли учать у флешмобі отримали сертифікати на відпочинок у Дитячій планеті.

Акція завершилась, але відео ще й досі відправляють, тому можливо флешмоб матиме продовження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *