ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині спіймали серійного крадія інструментів зі столярського цеху

|

На Львівщині викрили злодія, котрий тричі викрадав речі зі столярського цеху. Як встановили правоохоронці, 50-річний зловмисник проникав у приміщення цеху, зламавши решітки на вікнах. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

столярський цех

У Стрийський відділ поліції 23 березня з заявою про крадіжку звернувся директор одного з підприємств, розташованих у одному з сіл району. Чоловік повідомив, що із приміщення столярного цеху було викрадено колеса з дисками та слюсарний інструмент на загальну суму більше трьох тисяч гривень.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, зловмисник у різний час тричі проникав у приміщення, зламавши решітки на вікнах. Також встановлено, що до скоєння крадіжки причетний 50-річний мешканець одного з сіл району.

Наразі проводяться слідчі дії, правоохоронці перевіряють причетність зловмисника до скоєння інших подібних злочинів. вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Фото: kiev.kv.besplatka.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *