ОСТАННІ НОВИНИ

Львівській копи «винюхали» заклад із гральними автоматами

|

У Львові правоохоронці припинили функціонування «підпільного» грального закладу. Як встановили працівники Управління захисту економіки у Львівській області, заклад працював, маскуючи свою діяльність під роботу оператора із розповсюдження державних лотерей. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

лотерея

«Підпільний» заклад був розташований у нежитловому приміщенні на першому поверсі одного з будинків центральної частини Львова. Там, всупереч вимогам Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» відвідувачам надавали послуги азартного характеру та виплачувались готівкові кошти у якості грошового призу.

Під час санкціонованого обшуку, було виявлено та вилучено дванадцять системних блоків із інстальованих спеціальним програмним забезпеченням, яке дає змогу одержувати грошовий виграш, лотерейні білети миттєвої лотереї, касовий принтер, на якому друкувались ці білети, грошові кошти, виручені від забороненої діяльності, а також бухгалтерську документацію та інші записи щодо функціонування закладу.

лотерея1

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.203-2 (зайняття гральним бізнесом) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Наразі призначено ряд експертиз, проводиться досудове розслідування.

Фото: ГУ НП

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *