ОСТАННІ НОВИНИ

ГПУ розглядає п'ятеро кандидатів на посаду прокурора Львівщини

|

Керівництво Генпрокуратури України враховуватиме особисте рішення і бажання Сергія Горбатюка щодо можливості його призначення на посаду прокурора Львівської області. Про це заявив помічник генпрокурора Владислав Куценко, передає Hromadske.tv.

prokuratura

Він зауважив, що днями посада прокурора Львівської області стала вакантна. І департамент кадрової роботи та керівництво  ГПУ розпочало роботу для підбору кандидата на вказану посаду.

За словами Куценка, наразі розглядається 5 кандидатів, у тому числі і Сергій Горбатюк. Для остаточного прийняття рішення будуть враховані їхні ділові якості, професійний рівень, досвід роботи, а також думка самого претендента щодо бажання обійняти дану посаду.

«Якщо хтось висловить, що не бажає працювати на цій посаді, то однозначно рішення про його призначення прийматись не буде», – додав Куценко.

Крім того, він зазначив, що інформація про те, що у разі відмови Горбатюка буде звільнено з посади керівника Управління спеціальних розслідувань ГСУ ГПУ не відповідає дійсності.

«Говорив з ним один із заступників – зараз проходять співбесіди ще 4 кандидати. Це була б рівнозначна посада тій, яку зараз обіймає Горбатюк – не пониження і не підвищення. Він хороший фахівець на своєму місці», – підсумував Куценко.

Раніше Горбатюку запропонували піти з головного слідчого управління ГПУ і зайняти посаду прокурора Львівської області. Від ціє пропозиції Горбатюк відмовився.

Як Львівський портал вже повідомляв, 21 березня ГПУ звільнила прокурора Львівщини Романа Федика.

Фото: Дивись.Інфо

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *