ОСТАННІ НОВИНИ

Діти-сироти у Львові вчитимуться робити декоративні іграшки

|

Діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, сьогодні, 24 березня, о 16.00 відвідають у Львові майстер-клас з виготовлення декоративної іграшки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

f4a_0650

Мета заходу – збагатити знання дітей про різні види української народної іграшки, розширити методику виготовлення ляльок, розвивати художній та естетичний смак, ознайомити дітей із різними матеріалами, які використовуються для виготовлення декоративної іграшки «Зайчик».

Захід відбудеться у приміщенні відділу соціальної роботи Залізничного району за адресою: вулиця Виговського, 34, каб.№9.

«Слов’янський народ вбачав в ляльках своїх захисників, порадників, помічників. Їх робили на будь-якому етапі життя, для самих різних цілей. Іграшку «Зайчик», яку майструватимуть діти, робили ще в давнину для дітей трьох років, щоб вони мали друга. Іграшковий зайчик був живою істотою, олюдненою іграшкою і водночас оберегом для малюка. Таке дозвілля для дітей буде дуже корисним і веселим. Вони зможуть навчитися новому, що дозволить їм отримати нові навики, розвивати фантазію, опановувати способи виготовлення різних ляльок», – зазначив начальник відділу Залізничного району ЛМЦСССДМ Юрій Тибінка.

Фото: good-deeds.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *