ОСТАННІ НОВИНИ

Арсен Аваков: «Начальник Патрульної поліції Борисполя - перша в Україні дівчина, яка склала присягу в якості командира»

|

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков про запуск нової поліції у Борисполі:

Avakov

 

«В патрульної поліції поповнення: Бориспіль! Це 19 місто, в якому відтепер працює патрульна поліція. Всього ж по країні: Київ, аеропорт Бориспіль, Львів, Одеса, Харків, Ужгород, Мукачево, Миколаїв, Луцьк, Хмельницький, Дніпропетровськ, Івано-Франківськ, Херсон, Вінниця, Чернігів, Кременчук, Черкаси, Полтава, Тернопіль та Житомир – несуть службу 9424 патрульних поліцейських.

Сьогодні ввечері до них приєднаються 171 патрульний Борисполя. Ще 58 співробітників забезпечуватимуть їх роботу в апараті Управління патрульної поліції.

Ці хлопці – найкращі з 4193, які подали заявки, тобто, кожен з них переміг 23 суперника і витримав напружений 8-тижневий інтенсивний курс навчання на базі Київського юридичного інституту МВС, який проводили тренери України, США та Канади.

Середній вік патрульного в Борисполі – 25 років, 80% мають вищу освіту, 15% – дівчата.

У загоні – 8 учасників АТО, серед яких Віталій Горкун, «кіборг», мужньо захищав Донецький аеропорт, який брав участь у визволенні Слов’янська, нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Бреславська

Окремо хочу представити начальника Управління патрульної поліції Борисполя – Майю Бреславську. Це перша в Україні дівчина, яка приймає присягу в якості командира патрульної служби.

Крок за кроком! Наступний крок – у неділю запускаємо нову патрульну поліцію в Чернівцях!», – зазначив Арсен Аваков.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *