ОСТАННІ НОВИНИ

Відібрано проекти, які забезпечуватимуть Львівщину питною водою

|

У конкурсі проектів «Питна вода» відібрали 13 пропозицій. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

voda

У департаменті розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства ЛОДА відібрали проекти у сфері водопостачання, що фінансуватимуться у 2016 році за рахунок коштів обласної програми «Питна вода у Львівській області». За словами в.о. директора департаменту Назарія Романчука, за допомогою проектів буде здійснено реконструкцію та побудову систем водопостачання на Львівщині.

«Конкурсна комісія, до роботи якої долучилися також експерти та представники громадськості, відібрала 13 проектів. Зокрема, у поточному році заплановано реалізувати проекти з реконструкції та будівництва систем водопостачання в селі Бендюга Сокальського району, у Лішні, що на  Дрогобиччині, у селі Керниця Городоцького району, у Брюховичах, а також у Миколаєві, Перемишлянах, Бориславі, Золочеві у місті Кам’янка-Бузька», – сказав він.

Основними критеріями, якими члени конкурсної комісії керувалися під час здійснення оцінювання були обсяг спів фінансування, приналежність до зони депресійної лійки, хімічний та бактеріологічний склад  води, а також кількості населення, яким буде покращено якість надання водопостачання.

За підсумками, слід зазначити, що до 8 млн гривень виділених з обласного бюджету департаментом вдалось долучити понад 3,5 млн гривень з  місцевого бюджету.

Сформований перелік проектів в подальшому буде поданий на затвердження в профільну комісію Львівської обласної ради.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *