ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО знову загинув український військовий

|

За минулу добу внаслідок бойових дій один український військовослужбовець загинув, а ще 10 – отримали поранення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі РНБО.

Мобілізація шеврон

За словами речника адміністрації Президента України з питань АТО полковника Андрія Лисенко, тривають важкі бої під Авдіївкою. Вчора потужні обстріли наших позицій на цій ділянці фронту розпочалися близько 19 години. Ворог активно застосовував важке озброєння, зокрема міномети, танки та гармати. Після потужної артпідготовки ворог пішов у атаку, яка тривала близько трьох годин. Наші воїни організовано зустріли вогнем окупантів і успішно відбили їх спроби просунутися вперед. Завдяки злагодженим діям та мужності українських захисників лінія фронту залишилася незмінною. І це при тому, що противник вів вогонь одразу з двох напрямків – південного (Спартак) та східного (Ясинувата).

Інші «гарячі точки» на лінії зіткнення – Зайцеве, де НЗФ ведуть потужний вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів, та Донецький аеропорт (мінометні обстріли противника).

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 37 обстрілів з боку НЗФ та одне бойове зіткнення.

Маріупольський напрямок

НЗФ здійснили 2 мінометних обстріли у Павлополі. Також низка провокацій противника відбулася і на інших ділянках фронту – у Новотроїцькому, Гранітному та Широкиному.

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 6 обстрілів наших позицій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *