ОСТАННІ НОВИНИ

«Більше знаєш – швидше їдеш» або новації Львівської митниці

|

Львівська митниця ДФС запровадила додаткові інформаційні сервіси для громадян та підприємців. Зокрема, митники розробили інтерактивну карту функціонування підрозділів митного оформлення, які працюють у Львівській області. Карта доступна в мережі Інтернет на офіційній сторінці Львівської облдержадміністрації, передає кореспондент Львівського порталу.

митниця

«За допомогою цієї карти підприємці можуть ознайомитися з наявними місцями оформлення,  побачити основні їх характеристики, зокрема середній час митного оформлення декларацій за попередній місяць, оформлення сертифікатів EUR1, послуги з декларування та наявність суміжних служб», – повідомив начальник Львівської митниці ДФС Левко Прокіпчук.

митне оформлення

Окрім того, Львівська митниця ДФС розробила та впровадила ще один  інформаційний  сервіс. Так, у пункті пропуску «Краковець – Корчова», та навколо нього,  відтепер подорожні зможуть  безоплатно користуватись Інтернетом.  Доступ до мережі Wi-Fi надало одне  з  підприємств, що працюють у цьому пункті пропуску. Аналогічна послуга запрацювала також у пункті пропуску «Грушів – Будомеж».

черги

Варто зазначити, що ці заходи передбачені програмою розвитку та модернізації Львівської митниці ДФС на 2016 рік «Привітний та безпечний кордон», яка  передбачає,  зокрема,  створення інформаційної системи «Більше знаєш – швидше їдеш».  Вона покликана створити принципово нову структуру подання інформації громадянам через створення та підтримку веб-порталу, який би акумулював у собі інформацію про правила перетину кордону, щодо черг на кордоні, виведення інформації з камер відеоспостереження перед пунктами пропуску в режимі реального часу, також через висвітлення її в радіоефірі, тощо.

На сьогодні вже  реалізовано інтерактивну карту щодо черг на кордоні, яка теж розміщена на сайті Львівської ОДА.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *