ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові чадним газом отруївся дідусь

|

У Львові зростає кількість випадків отруєння людей чадним газом. Так, сьогодні, 22 березня, о 10.10 на вулиці Федьковича отруївся чадним газом 69-річний мешканець. Потерпілого у середньому стані важкості доставили до Львівської обласної клінічної лікарні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

чадний газ

Працівники ПАТ «Львівгаз» тимчасово припинили подачу газу до квартири. Причина події – з’ясовується.

Як свідчать аналізи, більшість нещасних випадків, пов’язаних з отруєнням людей чадним газом, відбувається через порушення абонентами умов безпечної експлуатації газових приладів та пічного опалення, несанкціоноване втручання власників газового обладнання в роботу системи газопостачання та конструкцію газових приладів, несправну систему димовідведення та вентиляції.

«Пам’ятайте, що кожна людина повинна відповідально ставитися до безпечного поводження з газом у побуті, адже постраждати може не тільки вона сама, а й близькі та рідні, сусіди. То ж радимо вам – уважно стежте за роботою газового обладнання у себе в оселі та на прилеглій території і при найменших ознаках неполадок звертайтеся до аварійної служби за телефоном «104», – наголошує прес-служба ЛМР.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *