ОСТАННІ НОВИНИ

Поліція охорони запрошує бійців АТО та їх родичів на роботу

|

Департамент поліції охорони спільно з Управлінням у справах учасників АТО МВС та Центром надання допомоги учасникам АТО та членам їх сімей започаткували роботу з працевлаштування учасників антитерористичної операції. Про це Львівському портал повідомили у прес-службі поліції охорони.

поліція

Вакантні місця є, як у Львові так і в області. Загалом пропонуються такі посади:

  • поліцейський та поліцейський-водій;
  • охоронник об`єктів всіх форм власності та кредитно-фінансових установ;
  • електромонтер охоронно-пожежної сигналізації;
  • інженер – електронік.

Поліцейським або поліцейським-водієм може стати чоловік віком від 21 до 35 років з освітою – не нижче повної загальної середньої, також необхідно успішно здати заліки з фізичної підготовки, професійно-психологічного відбору, не мати судимості,  пройти медичне обстеження військово-лікарською комісією, а для поліцейських-водіїв, ще мати водійські права категорії «В» та навики їзди.

Для охоронників об`єктів всіх форм власності та кредитно-фінансових установ, вимоги дещо простіші, це вік від 18 до 50 років, освіта – не нижче повної загальної середньої, проходження професійно-психологічного відбору та медичної комісії, відсутність судимості.

Ті, що розраховують на посаду електромонтерів охоронно-пожежної сигналізації, повинні мати спеціальну освіту, базову чи повну вищу за вказаним фахом, досвід роботи за цією професією, не мати судимості, пройти професійно-психологічний відбір та медичну комісію.

Кандидат на посаду інженера-електроніка повинен мати повну вищу освіту за вказаним фахом, досвід роботи за цією професією, базове адміністрування 1С 7.7, навики встановлення, налаштування та ремонту операційних систем, програмних продуктів, ПК та оргтехніки не мати судимості, пройти професійно-психологічний відбір та медичну комісію.

До Управління поліції охорони вже прийнято у цьому році 8 демобілізованих учасників АТО, а 84 вже працюють.

Додаткову інформацію можна отримати за такою адресою: м. Львів, вул. Липинського, 44, відділ кадрового забезпечення, кабінети №№ 20,21, 25, телефон (032) 252-33-07.

 

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *