ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині судитимуть серійного злодія, який крав кролів та метал з цвинтаря

|

Працівники Радехівського відділення поліції скерували на розгляд районного суду кримінальне провадження стосовно 37-річного місцевого мешканця, котрий під час випробувального терміну вчинив чотири крадіжки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

суд

Досудовим розслідуванням встановлено, що чоловік, раніше неодноразово судимий, під час випробувального терміну вчинив кримінальні правопорушення, а саме крадіжки. Так, наприкінці серпня минулого року зловмисник викрав з приватного господарства трьох кролів, яких в подальшому продав у Радехові на ринку, а гроші витратив на власні потреби.

Ще одну таку ж крадіжку чоловік скоїв у лютому цього року. проникнувши на територію приватного господарства у пошуках металу, викрав трьох кролів, яких теж продав на ринку.

У жовтні минулого року, на міському кладовищі, викрав з основи семи надмогильних споруд металеві вироби у формі квітів, які здав на пункт прийому металобрухту. Ще за два місяці зловмисник проник у підсобне приміщення домогосподарства у одному з сіл району та викрав звідти бензопилу, яку на наступний день продав у Львові за тисячу гривень.

За цими фактами працівники Радехівського відділення поліції відкрили кримінальні провадження за ч.2 ст.185 (крадіжка, вчинена повторно), ч.3 ст.297 (незаконне заволодіння предметами, що знаходяться на могилі померлого (наруга над могилою)  вчинене з корисливих мотивів) та два кримінальні провадження за ч.3 ст. 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка) поєднана із проникнення у сховище та  вчинена повторно) КК У. Матеріали проваджень скеровані на розгляд суду, який обере для зловмисника міру покарання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *