ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'янам пропонують прийняти у свою сім'ю студентів-іноземців

|

Протягом 4 квітня – 20 травня жителі міста Львова мають можливість взяти до себе в сім’ю іноземця на волонтерських засадах, в рамках програми «Host Family». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради

0d298dc7-ed69-4a4b-bb17-45906a717548

«Host Family» – це програма для українських сімей, що бажають прихистити на 6 тижнів іноземного стажера, який приїздить до Львова за програмою міжнародних стажувань від AIESEC.

«Найбільша міжнародна молодіжна організація AIESEC займається розвитком лідерства у молоді саме через міжнародні стажування. Студенти мають можливість відвідати іншу країну світу. Але, якщо певні обставини не дозволяють поїхати за кордон, AIESEC пропонує програму Host Family. Це насправді унікальна можливість, адже стажери – цікаві та веселі люди, з якими ви можете практикувати англійську мову 24 години на добу. Ви корисно проведете час, дізнаєтесь щось нове про чужу для вас культуру та представите свою, спробуєте різноманітних смаколиків, не виходячи з дому. Участь у Host Family безкоштовна, а ось досвід безцінний. Багато учасників стали друзями зі стажерами, досі підтримують дружні зв’язки з ними та більше не турбуються, де заночувати за кордоном», – розповідає віце-президент локального комітету AIESEC у Львові Роксоляна Зьомбра.

Усіх, хто готовий прийняти у своїй домівці іноземного волонтера, просять реєструватися тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *