ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янам покажуть виставу «За двома зайцями» на новий лад

|

У Львівський кіноцентр (вулиця Володимира Великого, 14а) 27 березня о 15.00 мешканців міста запрошують на експеримент – театр в кінотеатрі. Так,  у кіноцентрі презентують виставу від молодіжного театру «Мельпомена» за мотивами легендарної п’єси «За двома зайцями» . Про це у соцмережах повідомили організатори заходу, передає Львівський портал.

12087731_456680521206202_8346131069471479907_o

Режисер-постановник – Анна Матійченко (актриса Національного Академічного Українського Драматичного театру ім. М.Заньковецької )

«Незвичні герої в незвичному форматі такої звичної і любимої публікою п’єси Михайла Старицького «За двома зайцями». Вперше у Львові молодіжний театр «Мельпомена» на сцені Львівського кінотеатру», – зазначають організатори.

«Головний герой п’єси, Свирид Петрович Голохвастов, імпозатний, привабливий та харизматичний парубок, котрий знаходиться на межі банкрутства своєї цилюрні. Напозичавши численні суми в кредиторів, попідписувавши величезну кількість векселів, він змушений якось розплатитися з боргами. І тут, раптом в його голову закрадається ідея: не потрібно шукати грошей, потрібно одружитися з ними. І в цій ідеї Свирид Петрович відразу знаходить вихід – дочка заможних власників магазину Проня Прокоповна. Він фліртує з нею і сипле компліментами, проте мимоволі закохується в просту дівчину – дочку базарної продавщиці Галю. Але він навіть не знає, що Проня і Галя – це двоюрідні сестри! Які ж комічні сцени чекають на глядача? Їх неймовірно багато: жарти, позитив, швидкий розвиток подій – усе це саме про “Зайців”. Які перипетії відбудуться в житті героя? Який вибір зробить Голохвастов: кохання чи гроші? І з чим врешті – решт залишиться Голохвастов…а може, “з ким”???», – інтригують організатори.

Фото

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *