ОСТАННІ НОВИНИ

Як львівські дітки з синдромом Дауна вчились робити надувних песиків

|

Сьогодні, 21 березня, у Львові для діток з синдромом Дауна організували кілька цікавих та розвиваючих заходів. Однією такою подією стала розважальна майстерня «Дивовижні кульки», передає кореспондент Львівського порталу.

кульки6

кульки9

 

Львівських волонтерський центр запросив понад 20 дітей, які навчалися робити звірів з надувних кульок. Діти різного віку навчилися майструвати песиків, спілкувалися та просто раділи такому заходу.

«Наші дітки є і вони серед нас. Про це треба говорити і сьогоднішній захід саме для цього. З дітьми із синдромом Дауна треба займатися, якось гратися, проте нічого особливого вони не потребують», – запевняють організатори.

кульки3

кульки5

кульки2

Окрім цього заходу для дітей з синдромом Дауна також організували два майстер-класи: розмальовування пряників та приготування піци.

 

Нагадаємо, сьогодні в цілому світі відзначають день людини з синдромом Дауна. Міжнародний день людини з синдромом Дауна ставить перед собою мету привернути увагу суспільства до проблем людей з обмеженими здібностями, адже вони трохи відрізняються від звичайних людей в плані інтелекту і багато хто з них страждають від вроджених вад серця, але своєю добротою, щирістю і безпосередністю компенсують все те , в чому вони відрізняються від звичайних людей, а часто і перевершують їх.

кульки

кульки4

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *