ОСТАННІ НОВИНИ

Учора львівські прикордонники двічі відмовилися від хабара

|

Учора, 20 березня, у пунктах пропуску «Рава-Руська» та «Грушів»  прикордонникам двічі пропонували хабар. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДПС.

корупція

Так, до прикордонного наряду підійшло двоє чоловіків. Одних із них запропонував прикордоннику неправомірну вигоду у розмірі 200 доларів США. За ці гроші військовослужбовець мав посприяти в безперешкодному перетині чоловіками кордону в сторону Польщі з подальшим поверненням до України на авто на іноземній реєстрації. Хабар був переданий охоронцю кордону в паспортному документі. Та прикордонник повідомив про отримання неправомірної вигоди своє керівництво та співробітників відділу внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби. На місце також викликали слідчо-оперативну групу Національної Поліції.
Ще один випадок спроби дачі хабара мав місце у міжнародному автомобільному пункті пропуску «Грушів». Тут громадянин України вклав у паспорт 50 польських злотих. За це він просив посприяти у пришвидшеному пропуску через державний кордон. Прикордонники пояснили чоловікові, що за дачу хабара передбачена кримінальна відповідальність та викликали у пункт пропуску представників Національної поліції.

Фото: ДПС

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *