ОСТАННІ НОВИНИ

Керівник театру Лесі Українки «відшив» волонтерів-велосипедистів

|

Керівник Львівського драматичного театру імені Лесі Українки Микола Павлів забажав від громадської організації 4000 тис грн за проведення у приміщення камерної сцени події, а потім взагалі почав ігнорувати представника ГО. Про це у себе на Facebook повідомила волонтер ГО «Львівська асоціація велосипедистів» Анастасія Судковська, передає кореспондент львівського порталу.

театр

«Як багато хто знає,  я працюю в ГО “ЛАВ”. Ну як працюю, волонтерю, бо зарплатні не отримую, і ніхто з наших теж. Цього року я хотіла організувати вечірку з нагоди нашої першої річниці, проте стикнулася із труднощами, якщо не проблемами: приміщення нереально знайти. Потрібно було приміщення більше середнього, з 220 Вт та можливістю чіпляти велосипеди. Це були головні критерії відбору», – повідомляє волонтер.

За її словами, локація повинна була бути у районі центру міста, тому після довгих пошуків ЛАВ звернулась до театру імені Лесі Українки.
«Обирала локації, не дуже далеко від центру. До слова: ГО “ЛАВ” є неприбутковою, ті малі кошти, які в нас є, надійшли від членських внесків. Благодійних внесків, нажаль, немає взагалі. Тож зрозуміло, що чотиризначні цифри нам не підходять. Нещодавно майже місяць добивалась дозволу проведення заходу в приміщенні малої зали театру ім. Л.Українки. Дуже щиро, невимовно вдячна дівчатам з Драма.UA, що допомагали, все показали та вселили надію, що нарешті мої пошуки закінчаться на позитивній ноті», – запевняє А. Судковська.

Водночас волонтер зазначає, що усі надії на співпрацю зникли після спілкування з керівником театру Миколи Павлівим.

«Він мені запам’ятався виключно в негативному світлі. Не відповів на електронний лист, проігнорував назначену зустріч (для мене такі дії – взагалі нонсенс). Врешті – решт ми коротко побалакали телефоном, і під час розмови мені була названа сума з трьома нулями та електронка адміністрації театру. Я мала детально описати подію. Звісно, відповіді, досі немає», – обурюється вона.

Львівський портал готовий надати можливість прокоментувати цю ситуацію усім сторонам конфлікту.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *