ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий «вмив руки» щодо сутичок під час ЛГБТ-фестивалю, «перевівши стрілки» на Синютку

|

«Я засуджую насильство, але як керівник органу місцевого самоврядування, маю обмежений вплив на силові структури та спеціальні органи», – написав міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Facebook, коментуючи вчорашні сутички під час проведення ЛГБТ-фестивалю, передає Львівський портал.

Садовий

За його словами, вчорашні події у Львові – наслідок добре спланованої операції. «Учасники з обидвох сторін виступили свідомими чи несвідомими учасниками «картинки», – додав він.

«Напередодні заходу я попередив голову ОДА про те, що мета провокації – міжнародна дискредитація України і попросив вчинити усі дії в межах його повноважень, аби не допустити цього сценарію. Знаю, що він обговорював цю ситуацію з СБУ. Вони знають, як працювати в таких випадках. Сподіваюсь, зробили все, що могли. Слава Богу ніхто не постраждав. Є репутаційні втрати», – написав Садовий.

Додамо, що перед проведенням «Фестивалю рівності» у місті міський голова Львова всіляко уникав коментувань цієї теми. Як Львівський портал вже повідомляв, народний депутат Мустафа Найєм різко розкритикував таке мовчання Садового.

Нагадаємо, учора готель, де зібралися у Львові на конференцію активісти ЛГБТ-спільноти, замінували, також сталася сутичка – учасників «Фестивалю рівності» закидали камінням.

Фото: Варіанти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *