ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні з Румунією молодики намагалися заблокувати роботу прикордонників

|

Сьогодні, 20 березня, близько півсотні молодиків намагалися перешкоджати роботі прикордонників Чернівецького загону, які посилили роботу з ліквідації контрабандних схем. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Держприкордонслужби.

news_20160320_144233_1458477753

«Держприкордонслужба продовжує посилювати заходи з ліквідації злочинних схем на усіх ділянках кордону. Зокрема, суттєво активізовано зусилля прикордонників щодо недопущення протиправної діяльності на українсько-румунському кордоні, а саме на ділянці Чернівецького загону. Зазначені заходи, проведені спільно з іншими правоохоронними органами та у тісній взаємодії з румунськими колегами дали змогу значно обмежити контрабандні потоки та припинити діяльність злочинних груп з незаконного переміщення тютюнових виробів та інших товарів через державний кордон», – йдеться у повідомленні.

news_20160320_144206_1458477726

Відтак сьогодні на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Красноїльськ» близько 50 осіб спробували заблокувати роботу прикордонників та влаштували пікет поблизу щойно облаштованого на шляхах контрабандистів контрольного посту.

«За попередніми даними організатором акції протесту є один з місцевих контрабандистів, який шляхом підбурювання та іншими незаконними методами намагається залучитись підтримкою населення», – повідомили у Держприкордонслужбі.

Фото: Держприкордонслужба

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *