ОСТАННІ НОВИНИ

Викладачка Франкового університету на Porsche Cayenne погрожувала поліцейським

|

Доцентка Львівського національного університету імені Івана Франка на автомобілі Porsche Cayenne разом з чоловіком погрожували звільненням патрульному і ображали його. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

obves_tuning_tech_art_magnum_2_porsche_cayenne_95731

Так, учора, 18 березня, близько третьої години дня на західному об’їзді Львова патрульні помітили автомобіль PORSCHE Cayennе, водій якого при перестроюванні з крайньої правої смуги у крайню ліву не увімкнув відповідного світлового покажчика повороту. Відтак порушив пункт правил дорожнього руху 9.2 б (водій повинен подавати сигнали світловими покажчиками повороту відповідного напрямку перед перестроюванням, поворотом або розворотом), чим скоїв адміністративне правопорушення за ст.122 ч.2 КУпАП (перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху) та порушення інших правил дорожнього руху ч.2 (…порушення правил руху автомагістралями, користування зовнішніми освітлювальними приладами або попереджувальними сигналами при початку руху чи зміні його напрямку…)

“Та перед цим як порушити правила, водій увімкнув правий покажчик повороту і вимкнув його. Коли автомобіль зупинили, водій не хотіла визнавати свого порушення і почала ображати поліцейських. Вийшовши з авто жінка хотіла піти у торговий центр, в який і приїхала. Відмовлялася виконувати законні вимоги поліцейських пред’явити водійське посвідчення. До образ приєднався чоловік, почав погрожувати поліцейським звільненням, комусь телефонував. Повідомив, що вони юристи, а дружина викладач університету Франка”, – повідомили у патрульній поліції.

У поясненні жінка написала, що патрульні мають упереджене ставлення до водіїв на дорогих автівках. Штраф, який має сплатити водій, – 425 грн.

Фото: top-tuning.ru

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *